Om campingplassen

Campingplassen og hyttene ligger vakkert til ved sjøen helt syd på Lindesneshalvøya. Området gir flotte naturopplevelser med nærheten til sjø og fiske som det sentrale. Dessuten er stedet solrikt med sen kveldsol.


Åpningstider i resepsjonen

1. april til 1. juni: 11-12 og 17-18

Se alle våre åpningstider

Her finner du oss

Åpne i Google Maps

Kiosk og post

Vår egen lile kiosk har også postfunksjon. Salg av frimerker, daglig henting og levering av post. Mye brukt av de lokale beboerne.

Mer om kiosk og post

Kystens særegne preg med svaberg og spennende natur gir inntrykk både når havet viser sin beste side og når uværet raser.

Campingplassen er omringet av kupert bergterreng, som gir muligheter til naturvandring med stillhet og rekreasjon, mens en kan nyte utsikten over sjøen.

Lillehavn, en liten fiskehavn, ligger kun 200 meter fra campingplassen, og er et attraktivt sted med sin sjarmerende beliggenhet. Her er gode fiskemuligheter og stedet er en ferieopplevelse i seg selv.

Alle anlegg er oppført i perioden 1996-2010. Nytt fellesbyg ble oppført i 2010 og inneholder foruten toaletter, dusjer, vaskemaskin /tørketrommel, også kokemuligheter og oppholdsrom med TV-stue.

Hyttene inneholder stue m/kjøkkenkrok, soverom, dusj, toalett, satellitt-TV, kjøleskap, kokeplate og kaffetrakter. Hyttene kan leies på ukebasis eller pr. døgn. Bestill gjerne på forhånd ved lengre opphold.

På Spangreid finnes Kiwi Supermarked, post, bank og bensinstasjon.

Lurer du på noe? Send oss en beskjed her:

©Copyright 2021 Lindesnes Camping og Hytteutleie. Utvikling og drift av Aptum AS

payment-icons